Zelená ovocnost – Bohatší na antioxidanty než zralý ovocný olivový olej nebo černý ovocný olej – Velmi nízká kyselost (v poměru k čerstvosti ovoce).
Tento olivový olej se získává z oliv z panství, sklizených zelených, na začátku sezóny (začátek listopadu). Jedná se o olivový olej vyrobený ze směsi místních a italských odrůd (leccio del corno, aglandau, pointee de l'Ardèche atd.).
Náš olivový olej Medium se vyznačuje jarní, bylinnou vůní, s převahou rajčat, čerstvé trávy a bazalky. Nízká hořkost a mírná pálivost (peprná z olivového oleje) v závěru nepřetrvávají.
Je ideální, syrový, k jídlu, syrové zelenině, ale také k masu, rybám, zelenině, sýrům. Překvapí na vašich dezertech (ovocné koláče, sorbety).
Skladujte mimo dosah světla a tepla, pro optimální uchování produktu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.