Zelená ovocnost – Bohatší na antioxidanty než zralý ovocný olivový olej nebo černý ovocný olivový olej – Velmi nízká kyselost (v poměru k čerstvosti ovoce)
Tento olivový olej se získává z oliv z panství, sklizených zelených, na začátku sezóny (začátek listopadu). Jedná se o olivový olej vyrobený ze směsi místních odrůd (pikholin/verdale).
Intenzivní olivový olej se vyznačuje bohatším aromatickým buketem než médium, vyznačuje se také přítomnější a trvalejší hořkostí a pálivostí, což zvýrazňuje chuť pokrmů, které více doprovází.
Může být použit na všechny vaše saláty, syrovou zeleninu a velmi jemně obohacuje čerstvou zeleninu. Sublimuje také vaše horká jídla jednoduchým mrholením, když je čas jíst.
Skladujte mimo dosah světla a tepla, pro optimální uchování produktu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.