Drcení a přímé syřidlo. Usazování za studena. Alkoholové kvašení probíhá v kádích s řízenou teplotou při nízké teplotě asi 16 °C, aby se co nejvíce extrahovaly vůně. Zrání na jemných kalech až do lahvování na začátku jara. Aromatická vůně vyzařující vůni ovoce s bílou dužinou. Útok na patro je svěží až poměrně živý , na závěr v rovnováze.
Odrůda hroznů:Grenache, Marsanne, Clairette
Vinařský režim: HVE
Jídlo a víno: Aperitiv, sýr, ryby
Obsah alkoholu:12,50%
Vinobraní: 2023
Konzervace:3 a 5 lety
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.